MENU

ANTIPASTA & SALLATA

ANTIPASTË MIKS DJATHRASH

800 lekë/p


ANTIPASTË NAPOLETANE

1.200 lekë


CAPRESE 125 gr

700 lekë


CAPRESE 250 gr

1.100 lekë


CARPACCIO LEVREKU

1.000 lekë


MIDHJE SOTE

400 lekë


MIX SALLAM & DJATHE

1000 lekë


SALLATE CESAR

500 lekë


SALLATE FRUTA DETI

1100 lekë


SALLATË GREKE

400 lekë/p


SALLATË MIKSE

400 lekë/p


SALLATE RUKOLA DHE PARMIXHANO

450 lekë/p


SALLATE ME SPINAQ,ARRA,DJATH BRIE DHE PORTOKALL/MOLLE

450 lekë/p


MESORE & PJATA TË DITËS

STARTER

300 lekë


DJATHE I BARDHE FURRE PIKANT

350 lekë


DJATHE I BARDHE FURRE

350 lekë


DJATHE I BARDHE FERME ME SUSAM

400 lekë


FOCACCIA

200 lekë


FOCACCIA ME DJATHË TË BARDHË

400 lekë/p


PATATE FRITE

250 lekë


PATATE FURRE

300 lekë


PERIME ZGARE

400 lekë


SALMON I MARINUAR

1400 lekë


PJATA TË PARA
 

KASARECE ME KARKALECA DHE SALCE TARTUFI

1000 lekë


KASARECE ME PULE E SALCE KERRY

600 lekë


LINGUINE ME FRUTA DETI

700 lekë


LINGUINE ME KARKALECA, PESTO KUNGULLI DHE DOMATE TE THATA

900 lekë


LINGUINE ME SKAMPI DHE KARKALECA

1100 lekë


PASTA CARBUNARA

600 lekë


PASTA FANTAZIA

850 lekë


PASTA POMODORINI

700 lekë


PENNE ME DOMATE TE FRESKETA

500 lekë


PENNE ME PANA DHE PROSHUTE

600 lekë


RISOTTO ME FRUTA DETI

800 lekë


RIZOTO ME PERIME

500 lekë


RIZOTO ME KARKALECA E ZAFFERANO

900 lekë


SUPE PERIME

400 lekë


SUPE PULE

400 lekë


TRIS PASTA

1200 lekë


PASTA E FTOHTE

500 lekëPJATA TË DYTA − PESHK

FRITURË MIKSE

1.000 lekë


KARKALECA ZGARE

1100 lekë


MIX KRUDO

2500 lekë


PESHK KOCE ZGARE

1000 lekë


PESHK KOCE FURRE

1.200 lekë


PESHK LEVREK ZGARE

1000 lekë


PESHK LEVREK FURRE

1200 lekë


SALMON ZGARE

1200 lekë


TAVE SAGANAQI ME KARKALECA

1000 lekë


TAVE SAGANAQI ME FRUTA DETI

1100 lekë


PJATA TË DYTA − MISH

BIFTEK VICI

1500 lekë


FILETO PULE ME PERIME

700 lekë


FILETO PULE ZGARE ME PATATE FRITE

650 lekë


FILETO VICI ME DOMATE TE THATA E KERPUDHA

1400 lekë


FILETO VICI ME SALCE GORGONZOLA E ARRA

1.400 lekë


FILETO VICI ZGARE ME PATATE FRITE

1.300 lekë


ZOG I FERMES ME ORIZ

1800 lekë


ZOG I FERMES ME PATATE

1700 lekë


PIZZA

MARGHERITA

600 lekë


PIZZA 4 FORMAGGI

850 lekë


PIZZA 4 STAGIONI

850 lekë


PIZZA A SCELTA

1000 lekë


PIZZA BELLA NAPOLI

950 lekë


PIZZA BUFALA

850 lekë


PIZZA CAPRICCIOSA

850 lekë


PIZZA CARBONARA

900 lekë


PIZZA DIAVOLA

700 lekë


PIZZA FANTASIA

1000 lekë


PIZZA GUSTOSA

900 lekë


PIZZA ISCHIA

900 lekë


PIZZA MARINARA

400 lekë


PIZZA MEZZA LUNA

1000 lekë


PIZZA MIMOSA

850 lekë


PIZZA NAPOLETANA

500 lekë


PIZZA NERONE

1000 lekë


PIZZA NUVOLA

700 lekë


PIZZA O SOL MIO

950 lekë


PIZZA PULCINELLA

1000 lekë


PIZZA REGINA

800 lekë


PIZZA RIPIENO AL FORNO

800 lekë


PIZZA ROSE

950 lekë


PIZZA TONNO CIPOLE

800 lekë


PIZZA SOFI

800 lekë


PIZZA POSSILIPIO

1000 lekë


PIZZA ROLE

900 lekë


PIZZA VESUVIO

800 lekë


 
ËMBËLSIRA

PANA KOTA ME FRUTA PYLLI

300 lekë


CHEESECAKE

400 lekë


SORBETO

200 lekë


BABÀ AL RUM

400 lekë


SALLATE ME FRUTA TE STINES

350 lekë


SALLATE FRUTASH MACEDONIA

350 lekë