MADCOM

MISIONI DHE VLERAT

MISIONI I MADCOM

Misioni ynë është të jemi marka e preferuar e shërbimeve tona në çdo segment të tregut. Ne duam të tejkalojmë nevojat dhe pritshmëritë e të gjithë klientëve tanë duke ofruar shërbime të besueshme dhe mbështetje në cdo kohe për klientët. Kjo do të thotë gjithashtu se ne duam të ofrojmë lidhje me cilësi të lartë dhe shkallë të plotë të zgjidhjeve të internetit për të gjithë  klientët tanë duke përfshirë teknologji të ndjeshme dhe me kosto efektive.

VIZIONI I MADCOM

Madcom synon të ofrojë shërbime me brez të gjerë me cilësi të lartë në Shqipëri dhe të jetë një shembull i ndritshëm i një rrjeti kërkimor dhe edukimi në të gjithë vendin. Madcom synon të jetë një partner i besueshëm për ata që u shërbejmë, dhe autoritet i besuar në iniciativat e shërbimeve me brez të gjerë. Madcom përpiqet t’u sigurojë abonentëve tanë gjerësinë e brezit, veçoritë dhe zgjidhjet e nevojshme për të përmbushur qëllimet e tyre dhe për t’i shërbyer komuniteteve të tyre.

VLERAT E MADCOM

Madcom është i përkushtuar për të ofruar rrjetin më të avancuar të mundshëm për abonentët tanë. Për ta arritur këtë, ekipi ynë përqafon vlerat dhe përvojën e duhur që udhëheq vendimet tona dhe nxit veprimet tona në çdo gjë që bëjmë. Ne angazhohemi ndaj vlerave që ndërtojnë një themel për ofrimin e një rrjeti që fuqizon pajtimtarët tanë të kenë sukses sot dhe në të ardhmen.