MADCOM

PAJISJET MË MAD

MODEM

ONU Sagemcom
5655v2 +RF.

Porta WAN: PON Port with
    SC/APC Optical Module Connector
Porta LAN: 4 Porta GE
POTS: 2 Porta per telefonine.
WiFi: Suporton 2.4Ghz dhe 5GHz ,
    WLAN 802.11 b/g/n/ac
CATV: 1 Porte
USB: 1 Porte

ONU Sagemcom
5655v2.

Porta WAN: PON Port with
    SC/APC Optical Module Connector
Porta LAN: 4 Porta GE
POTS: 2 Porta per telefonine.
WiFi: Suporton 2.4Ghz dhe 5GHz ,
    WLAN 802.11 b/g/n/ac
USB: 1 Porte

PËRFORCUES VALËSH


WiFi Repeater – devolo
WiFi Repeater+AC

Perdorim si Repeater ose AP
    Porta LAN: 2 Porta FE 10/100 mbit
    Prize e integruar
WLAN 802.11 b/g/n/ac

Mercku M2 Queen Wi-Fi Router
Mesh System

Mbulon deri 278 m2 me WiFi, e përshtatshme
    për vila, apartamente dhe lokale / restorante
    të vogla
Wi-Fi – 2.4GHz – 300 Mbps / 5GHz – 867 Mbps,
    e përshtatshme për streaming 4K apo lojra
    online
Suporton deri 60 pajisje të lidhura
Kombinon disa te tilla për të rritur zonen
    e mbulimit nëpermjet Mesh WiFi

Mercku M2 Hive
WiFi Mesh AC1200

1 router M2 Queen + 4 node Bee
    për shtimin e mbulimit
Mbulon deri 450 m2 me WiFi, e përshtatshme
    për vila dhe apartamente me shumë dhoma
    dhe lokale/restorante të mëdha.
Mercku M2 Mesh WiFi system suporton deri
    60 pajisje të lidhura, një investim shumë i mirë
    për biznese të vogla dhe të mesme.
Teknologjia Network Assist e mban lidhjen tuaj
    gjithmonë të shpejtë.

Mercku Wifi 6 Mesh System
Standalone

I projektuar për të ardhmen me teknologjinë e
    fundit WiFi6 dhe processor Qualcomm
    quad-core 1.2GHz
Zgjidhje perfekte për apartamente dhe vila
    disa katëshe
Kombinon disa të tilla për të rritur zonën
    e mbulimit nëpermjet Mesh WiFi
Teknologji e avancuar për shuarjen e zhurmave
    të jashtme
Dizajn i avancuar që shkon me dekorin
    e çdo ambienti