MADCOM

MADCOM, synon qe nepermjet paketave Internet me shpejtesi te larte t’ju ofroje klienteve te saj jo vetem akses ne rrjet, por edhe nje mori sherbimesh shtese te cilat kane si qellim:

  • Rritjen e sigurise ne shtepi dhe biznese
  • Komfort ne perdorimin e pajisjeve elektroshtepiake
  • Miremenaxhim dhe kursim i energjise elektrike.

Merre shtëpinë me vete kudo qe je!

Self Protection

Me Planin “Mbro familjen dhe shtepine” mund te kontrollosh lehtesisht gjithcka ne Video Live dhe regjistruar ne 24/7

Professional Monitoring

Get peace of mind with the convenience and safety of a professionally monitored home security solution.